У Москві заарештували “Ташкента”-Тимофєєва, праву руку Захарченка, – соцмережі

У Москві заарештували "праву руку" Захарченка Олександра Тимофєєва

У Москві затримали втікача з ОРДО, колишнього “міністра доходів і зборів ДНР” Олександра Тимофєєва, позивний “Ташкент”.

Як повідомляє “Новинарня“, інформація про арешт одного з недавніх провідників “ДНР” з’явилася в одному з телеграм-каналів бойовиків.
Російські силові та правоохоронні відомства поки що утримуються від коментарів.

“Довго з’ясовували, фейк чи не фейк. Кілька знайомих із Москви підтвердили, що його “прийняли”. За що і де утримують, продовжуємо намагатися дізнатися”, – писала користувачка соцмережі Майя Пирогова 24 вересня.

Зазначимо, що після вбивства “глави ДНР” Олександра Захарченка 31 серпня із тимчасово окупованого Донецька почало масово тікати його оточення. Серед них – і Тимофєєв, який був поруч із Захарченком у момент вибуху в ресторані “Сепар” і також отримав поранення.

Як повідомляла “Новинарня“, всередині вересня Тимофєєву заборонили в’їзд до “ДНР”. Після перевороту у псевдореспубліці його звинуватили “у тотальному фінансовому, економічному і політичному безладі, розпилі і корупції”.

Читайте також:
СБУ перехопила розмови переляканих ватажків “ДНР”,
які чекають призначень із Москви

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна