Убивця офіцера ЗСУ в Києві отримав довічне ув’язнення

 

28-річний чоловік, який у 2016 році з метою пограбування вчинив замах на водія таксі та вбив військовослужбовця, отримав найжорсткіший вирок суду – довічне ув’язнення.
Як передає “Новинарня“, про це 4 вересня розповіли в прес-службі прокуратури міста Києва.

Тяжкі злочини були скоєні 25 квітня 2016 року в Дарницькому районі столиці.

Повідомлення про перший злочин надійшло з вулиці Тепловозної, де зловмисник завдав ножового поранення в шию водієві таксі, який його підвозив. Нападник утік, схопивши мобільний телефон потерпілого.

Через 20 хвилин неподалік вулиці Драгоманова злочинець напав на ще одну людину – 43-річного військовослужбовця, якого випадково зустрів, тікаючи з місця скоєння попереднього злочину. Крадій завдав офіцерові несумісні з життям ножові поранення.

За результатами проведення негласних слідчих (розшукових) дій підозрюваного вдалося встановити та затримати, повідомили в прокуратурі.

“За місцем його проживання виявили численні речові докази, які вказували на причетність затриманого до вчинення цих злочинів. Крім того, проведені цитологічні та молекулярно-генетичні експертизи, протоколи упізнання та слідчого експерименту, стали беззаперечними доказами винуватості вказаної особи у суді”, – зазначили у відомстві, додавши, що обвинувачення представляла Київська місцева прокуратура №2.

У підсумку, рішенням Дарницького районного суду м. Києва зловмисника засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю.

Читайте також:
Слідство розглядає дві версії смерті строковика ЗСУ на Київщині

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна