МінТОТ пропонує українцям вітати один одного через сайт-конструктор

 

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України до Дня Незалежності запустило інформаційну кампанію “Посада: простий українець”.

Як сказано в повідомленні прес-служби міністерства, головна мета кампанії – надати можливість усім громадянам привітати один одного з Днем Незалежності за допомогою спеціально створеного сайта-конструктора, а також посилити конструктивний діалог між українцями.

“Кампанія об’єднує простих українців з різних куточків України будь-якого віку, представників різних професій, соціальних груп, мовної, етнічної та релігійної приналежності. За задумом організаторів, акція має бути приводом поділитися щирими привітаннями, посмішками і вірою в успішне майбутнє України, яке починається з кожного громадянина”, – зазначають у МінТОТ.

За планом, частину поздоровлень також розміщуватимуть на білбордах, поїздах “Інтерсіті”, міжміських електричках у всіх областях України, а також у Київському і Харківському метрополітенах.

Серед упізнаваних облич, які представлені на сайті проекту із привітаннями – спортивний коментатор Сергій Савелій.

Читайте також:
МінТОТ за підтримки армії США запустив у Києві центр допомоги жінкам
і дітям з постконфліктним синдромом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна