У Сумах вбитий екс-чиновник, якого вважали близьким до кримінальних кіл

 

У Сумах знайшли мертвим чиновника міської ради Анатолія Жука. Про це повідомляє видання “UA:Суми”.

Тіло знайшли в будинку на Баранівці, поруч із чоловіком лежав пістолет.

Інформацію про те, що померлий – саме Анатолій Жук, журналістам підтвердили в прес-службі ГУ Нацполіції Сумської області.

За словами Володимира Крупецьких, старшого інспектора сектора комунікацій, інформація про смерть чоловіка надійшла о 19:12. На місці загибелі Жука працюють слідчі.

Як пише “Данкор“, Анатолія Жука знайшли у дворі власного будинку на вулиці Льва Толстого з двома кульовими пораненнями, в голову і спину, що виявилися смертельними.
На фото видно, що чоловік у момент смерті був роздягненим принаймні до пояса.

Заступник начальника обласного управління Нацполіції Володимир Бабич повідомив “UA:Суми”, що слідство вважає смерть Жука вбивством.

Як відомо, Анатолій Жук донедавна очолював департамент земельних ресурсів Сумської міськради, у 2014 році балотувався на пост мера Сум, був депутатом міської ради попереднього скликання (у фракції “Рідне місто”, яка входила в коаліцію з Партією регіонів).
За деякими даними, у 2001 році Жук був судимий. У ЗМІ його пов’язували з кримінальними колами, зокрема зі “злодієм у законі” Льорою Сумським.

Читайте також:
Убивство АТОвця Олешка: прокуратура висунула підозру чотирьом особам

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна