На Львівщині депутат напідпитку збив насмерть літню велосипедистку

 

На Львівщині в селі Новий Витків Радехівського району водій автомобіля “Фіат Скудо” зіткнувся з автобусом та на смерть збив 72-річну велосипедистку.
За словами журналістки Вікторії Балицької, за кермом легковика перебував нетверезий депутат райдади Василь Петрушка.

Як поінформував департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, інцидент стався в суботу, 28 липня, на автодорозі “Червоноград-Радехів”.

Водій “Фіата”, мешканець міста Сокаль 1975 р.н., скоїв зіткнення з автобусом БАЗ сполученням “Тернопіль-Червоноград”. Після зіткнення авто здійснило наїзд на велосипедистку, мешканку села Новий Витків 1946 р.н., яка рухалася по узбіччю дороги. Внаслідок ДТП жінка загинула на місці події. Водії транспортних засобів та пасажири автобуса тілесних ушкоджень не отримали.

Як повідомила у “Фейсбуці” голова поліцейської комісії в ГУ Нацполіції Львівської області, журналістка каналу НТН Вікторія Балицька, за кермом “Фіата” перебував депутат Сокальської міської ради Василь Петрушка, у його крові зафіксовано 1,5 проміле алкоголю (ступінь сп’яніння – між легким і середнім – “Н”).

Петрушка, за її словами, є депутатом від партії “Воля” і працює у Центральній районній лікарні Сокаля (про це свідчать дані з його декларації та інформація в мережі).

“Попередньо винуватець аварії пан Петрушка. Деталі згодом. Сподіватимемося, що не уникне [відповідальності]… Хоча, є у мене інформація, що його ушпиталили і лікарі намагаються там щось мутити!” – зазначила Балицька.

Читайте також:
Депутату з “Батьківщини”, який спричинив п’яне ДТП із загиблим,
дали 6 років тюрми

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна