Депутату з “Батьківщини”, який спричинив п’яне ДТП із загиблим, дали 6 років тюрми

 

Депутат Макарівської райради Київської області від ВО “Батьківщина” Матвій Євсеєнко засуджений до шести років ув’язнення за вчинення смертельної ДТП на Кільцевій дорозі в столиці рік тому.
Про це в понеділок, 3 липня, повідомила прокуратура Києва.

“…Суд визнав обвинуваченого винним за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) та засудив до 6 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортом строком на 3 роки. На даний час обвинувачений перебуває у СІЗО до вступу вироку у законну силу”, – сказано в повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, в ніч на 29 липня 2016 року Матвій Євсеєнко, перебуваючи у нетверезому стані за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser, намагався втекти від поліції на Кільцевій, виїхав на зустрічну смугу та спричинив зіткнення з автомобілем “Волга”, після чого переховувався від поліції.
Двоє людей, які перебували у “Волзі”, отримали важкі травми. Один із постраждалих від отриманих травм помер.
Експертиза виявила у крові районного депутата 1,85 проміле алкоголю.
Підозру йому зачитав прокурор міста Києва особисто.

Читайте також:
Правоохоронці затримали депутата із “Батьківщини”, який скоїв ДТП

Депутата з “Батьківщини” – винуватця п’яної аварії на Кільцевій
– посадили під домашній арешт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна