Зіткнення маршрутки і поїзда на Буковині: двоє загиблих, троє в реанімації. ВІДЕО

 

На Буковині внаслідок зіткнення пасажирського мікроавтобуса з потягом загинули двоє осіб, ще семеро пасажирів доставлено до лікарні, троє з них – в реанімації.

Як повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, дорожньо-транспортна пригода сталася надвечір 27 липня в селі Мамаївці Кіцманського району.

“О 17 годині 27 хвилин до поліції надійшло повідомлення про зіткнення у селі Мамаївці Кіцманського району мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» та вантажного потяга сполученням “Неполоківці-Чернівці”, – сказано в повідомленні ГУ НП.

Правоохоронці встановили, що 62-річний водій не переконався в безпечності проїзду через залізничну колію та допустив зіткнення.

За попередньою інформацією, на момент ДТП на переїзді працювала світлова та звукова сигналізація, зазначають у поліції.

У салоні мікроавтобуса перебували 15 пасажирів – працівників одного з приватних підприємств.

Транспортний засіб належить іншому підприємцю, з котрим укладено договір на перевезення працівників фірми. У перевізника є ліценція на внутрішні перевезення пасажирів, вказує відділ комунікації обласного главку.

Від отриманих травм на місці пригоди загинули 31-річний житель Заставнівського району та 69-річна чернівчанка.

Водія мікроавтобуса затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після огляду лікарів його направлено на медичне освідчення для перевірки на наявність алкоголю в крові.

За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. На місці ДТП проводяться першочергові слідчі дії.

О 18 годині 50 хвилин відновлено рух залізничного транспорту.

Читайте також:
Серед десяти жертв ДТП під Житомиром – троє іноземців

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна