“У шарфі з написом Росія…” Президент Хорватії приїхала в Сочі на футбол

 

Президент Хорватії Колінда Грабар-Кітарович прилетіла в РФ – у Сочі – для відвідання матчу 1/4 фіналу чемпіонату світу з футболу, в якому збірна Хорватії ввечері 7 липня зіграє проти господарів-росіян.

Як повідомляє Dnevnik.hr, хорватську президентку в аеропорту зустріли головний тренер збірної Златко Далич і глава Хорватського футбольного союзу Давор Шукер.

Колінда Грабар-Кітарович сфотографувалися з Даличем у шарфі Росія-Хорватія.

Прес-служба російського уряду також повідомила, що в суботу в Сочі відбудеться зустріч пре’єр-міністра Дмитра Медведєва з президентом Хорватії.
Очікується, що Медведєв і Грабар-Кітарович разом подивляться матч на стадіоні “Фішт”.

Грабар-Кітарович уже вдруге відвідує Росію для перегляду матчу на мундіалі. Раніше вона дивилася гру 1/8 фіналу Хорватія – Данія. Тоді вона здійснила неофіційний візит як звичайна уболівальниця.

Як відомо, країни Заходу оголошували про те, що їхні лідери не поїдуть на ЧС-2018 до Росії. До бойкоту чемпіонату в країні-агресорі закликав президент України Петро Порошенко.

Читайте також:
У Європарламенті світових лідерів закликали не їхати в Росію на ЧС-2018, з Єврокомісії не їде ніхто

Український художник зробив правдиві плакати до ЧС-2018 у Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна