Порошенко закликав захід бойкотувати ЧС-2018 в Росії

 

Президент Петро Порошенко закликав західні країни посилити санкції проти Росії і бойкотувати чемпіонат світу з футболу, який пройде в РФ 14 червня-15 липня 2018 року.
Про це він заявив в інтерв’ю німецькому медіаконцерну Funke Mediengruppe, опублікованому в суботу, 17 березня, повідомляє Deutsche Welle.

Також Порошенко зазначив, що розраховує на підтримку з боку нового німецького уряду.

“Я очікую, що всі партнери по коаліції в Німеччині виступлять за свободу, демократію і територіальну цілісність України”, – сказав він.

Порошенко також висловив надію на те, що Берлін сприятиме відправленню на схід України миротворчої місії ООН, зазначивши, що “тільки таким способом можуть бути реалізовані Мінські угоди”.

Говорячи про поставки зброї в Україні, Порошенко повідомив, що Київ очікує їх, насамперед, від США а потім – від Канади, Франції чи Литви. “Угоди з продажу озброєння не люблять гучних дискусій, тому я нічого не скажу про можливі домовленості з Німеччиною”, – додав український президент.

Читайте також:
Клімкін закликав цивілізовані країни позбавити Росію
чемпіонату світу з футболу-2018

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна