“Непокаране зло”: В’ятрович обурений забороною будівництва Музею Революції гідності

 

Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович обурився забороною будівництва Меморіалу Небесної сотні та Музею Революції гідності.

“Хто досі не спромоглися виконати свою роботу – зробити те, що вимагало суспільство – покарати винних у вбивствах на Майдані, вирішили зупинити будову Меморіалу Героїв Небесної Сотні. Департамент ГПУ зупиняє будівництво Музею і Меморіалу Революції гідності. Воістину непокаране зло зростає”, – написав В’ятрович у “Фейсбуці” 5 липня, поширивши відповідний допис “Новинарні“.

Як інформувала “Новинарня“, напередодні директор Музею Революції гідності Ігор Пошивайло заявив, що Департамент спецрозслідувань Генпрокуратури видав припис про заборону будівництва музейного і меморіального комплексу на вулиці Інститутській, де відбувалися події Майдану.

Як інформувала “Новинарня“, 28 червня міжнародне журі обрало для Києва німецький проект Музею Революції гідності.

Читайте також:
Журі “наосліп” визначило, яким буде Меморіал Героїв Небесної Сотні. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна