Доба ООС: 27 обстрілів, без втрат

 

Упродовж минулої доби, 22 червня, інтенсивні бойові дії тривали на Луганському та Маріупільському напрямках. Загалом російсько-окупаційні війська 27 разів порушували режим припинення вогню, з них вісім разів застосовували заборонену мінськими домовленостями зброю.
Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

Напружена обстановка залишається в районі населеного пункту Новотошківське, що на Луганщині. Поряд зі стрілецькою зброєю та гранатометами, окупанти відкривали вогонь зі 122-мм артилерії та 120-мм мінометів.

На Донецькому напрямку ворог переважно застосовував стрілецьку зброю та гранатомети. Бої невисокої інтенсивності точилися на різних ділянках фронту. Зокрема біля населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Луганське та Зайцеве ворог відкривав вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Водяне та Гнутове активні бойові дії розпочалися близько 18:00. Упродовж години противник вів вогонь з артилерії 122-го калібру.
По позиціях ОС біля Лебединського ворог відкривав вогонь із мінометів калібром 120 мм.
“Захисники Маріуполя надійно утримували позиції та не дозволили окупантам покращити своє тактичне положення”, – сказано у зведенні.

Зазначається, що під час бойових дій 22 червня втрат серед наших військ немає.

З початку доби 23 червня до ранку ворог двічі відкривав вогонь по наших захисниках у районі Новотошківського із мінометів 82-го калібру, а також двічі обстріляв позиції біля Лебединського з гранатометів та стрілецької зброї.

Читайте також:
Доба ООС 21 червня: менше важких обстрілів, знищено трьох бойовиків

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна