Знаменитий письменник Стівен Кінг закликав Путіна звільнити Сенцова. ДОКУМЕНТ

 

Всесвітньо відомий американський письменник Стівен Кінг долучився до глобальної кампанії за звільнення ув’язненого в РФ українського режисера Олега Сенцова.

Як передає “Новинарня“, відповідний допис він розмістив у своєму “Твіттері” в четвер, 14 червня.

“Сьогодні перший день чемпіонату світу з футболу та 32-й день голодування Олега Сенцова. Приєднуйтесь до мене та американського ПЕН-клубу, щоб домогтися звільнення українського режисера, незаконно ув’язненого в Росії. Часу обмаль, він може померти за свої погляди”, – написав Стівен Кінг у ніч на 15 червня за київським часом.

70-річний автор бестселерів поширив лінк на лист-звернення до президента Росії Володимира Путіна американського відділення ПЕН-клубу з проханням звільнити Сенцова.

Крім Кінга, лист підписали класик канадської літератури Маргарет Етвуд, німецький нобелівський лауреат Герта Мюллер, актор Патрік Стюарт, панк-виконавець та письменниця Патті Сміт та інші.

Читайте також:
Джонні Депп взяв участь в акції на підтримку ув’язненого Сенцова. ФОТО

Сенцова забирали в реанімацію. Помирати він не збирається

Денісова вимагає пустити її до Сенцова якнайшвидше, а Москва відкладає візит

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна