Під Горлівкою загинув волинянин Микола Вільчинський з 24 омбр

оновлено

У зоні проведення операції Об’єднаних сил 12 червня, під селищем Новгородське, загинув Микола Вільчинський, військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Про загиблого відомо, що він 1992 р.н., мешканець села Старики Горохівського району Волинської області.

Проходив строкову службу на флоті. Брав участь в АТО, призваний до Збройних сил по мобілізації 2015 року. Останні півроку служив у ЗСУ за контрактом.

Знайомі бійця розповідають, що днями Микола приїздив у рідне село Старики на хрестини своєї доньки, повідомляє місцевий сайт gorohiv.rayon.

Про обставини загибелі інформації мало. Відомо, що важко пораненого бійця не встигли довезти до шпиталю.

У ранковому зведенні прес-центру ОС 13 червня ішлося про одного загиблого військового за минулу добу, без указання місця події.

ОНОВЛЕНО. На денному брифінгу 13 червня речник Міноборони Олександр Мотузяник зазначив, що український військовий загинув поблизу Новгородського від пострілу ворожого снайпера.

Як відомо, підрозділи 24 омбр імені короля Данила виконують завдання на Горлівському напрямку (Зайцеве, Південне, Торецьк,  Новгородське тощо).

Читайте також:
Таймлайн втрат української армії: травень 2018. ІНФОГРАФІКА

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна