Російська омбудсман відвідає в Україні чотирьох осіб, обвинувачених в держзраді

 

Уповноважений з прав людини РФ Тетяна Москалькова планує відвідати в Україні чотирьох громадян України, обвинувачених у державній зраді, яких Москва також вважає громадянами Росії.

Як повідомляє російська агенція РБК, Москалькова відвідає керівника “РИА Новости Украина” Кирила Вишинського, колишніх військовослужбовців з Криму Олександра Баранова та Максима Одинцова й кримську активістку громадської організації “Волонтери Перемоги” Олену Одновол.

При цьому Москалькова зазначила, що список поки не повний.

Заява російського омбудсмана з’явилася після того, як 10 червня президент України Петро Порошенко і президент РФ Володимир Путін по телефону обговорили питання обміну утримуваних осіб та домовилися, що найближчим часом уповноважені з прав людини України та Росії Людмила Денисова й Тетяна Москалькова відвідають ув’язнених в РФ та Україні відповідно.

Читайте про чотирьох згаданих ув’язнених:
Справа пропагандиста Вишинського: важливі нюанси та акценти

Кримські дезертири Баранов і Одинцов засуджені. Готується обмін в РФ

Вагітна в СІЗО. Суд у Херсоні відправив під арешт “путінську”
кримчанку Одновол-Юревич. ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна