У Київраді побилися через питання Поштової площі. ФОТО, ВІДЕО

 

Скандал із сутичками виник на сесії Київради 7 червня. Найгострішими темами стали створення музею на Поштовій площі та незаконна забудова на вулиці Львівській. До сесійної зали прийшли як противники, так і захисники забудови, повідомляє “44.ua“.

Жодне з питань порядку денного прийнято не було. Після того, як депутати не змогли розірвати договір із інвестором, який передбачав будівництво торгового центру на Поштовій площі, присутні на сесії представники “Нацдружин” виламали двері в сесійну залу й заблокували вихід депутатів. Почалися сутички між присутніми.

Фракція “Солідарність” вийшла приміщення через чорний хід. У залі лишилися представники “Свободи” і “Самопомочі”. Особливо гостро обговорювалося питання про музеї на Поштовій площі. Представники “Самопомочі” наполягали на припиненні договору з інвестором, опоненти заявляли, що музеєм на Поштовій повинен займатися саме інвестор.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна