“Футболобандерівці” з ФІФА заборонили Чичеріній співати на мундіалі. ДОКУМЕНТ

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) заборонила російській співачці Юлії Чичеріній виступати перед уболівальниками чемпіонату світу з футболу в Ростові-на-Дону.

Згідно до тексту листа, який сама Чичеріна поширила у “Фейсбуці”, організація стурбована з приводу того, що наявність пісень на військову тематику в репертуарі Чичеріної може привернути негативну увагу ЗМІ і нашкодити репутації ФІФА.

У федерації також зазначили, що релігійні і політичні теми на заходах чемпіонату світу зачіпати заборонено, тоді як Чичеріна асоціюється з військовою темою.

Відтак ФІФА пропонує організаторам фан-фестивалю замінити Чичеріну, виступ якої планувався 15 червня, на іншого виконавця.

Сама Юлія Чичеріна, коментуючи заборону співати в Ростові, назвала ФІФА “футболобандерівцями”.

“Слава Богу, футболобандерівці заборонили мені в Ростові-папі, за сотню кілометрів від якого в багатостраждальній Горлівці діти сплять у ванних, щоб їх уночі не посікло осколками. Багато хто на Донбасі вважає, що росіяни не приходять на допомогу своїм через цю футбольну вакханалію”, – написала Чичеріна.

Також вона звернула увагу, що у чиновниці ФІФА, яка відповідає за фан-фест на мундіалі в Росії – українське прізвище (Катерина Савченко).

“Як відомо, рок – музика протесту, і мене офіційно заборонили – прийшов лист англійською мовою, правда, від доброї жінки з українським прізвищем…” – додала російська артистка.

Як відомо, російська співачка Юлія Чичеріна неодноразово приїздила на окуповані території Донбасу, давала там концерти перед бойовиками і російськими військами, висловлюючи їм активну підтримку. Також вона написала кілька пісень на тему героїзації бойовиків “ДНР/ЛНР”, випустила кліп під назвою “Рвати”, присвячений знищеним терористам Гіві, Моторолі та ін.

Читайте також:
Російська поп-зірка Чичеріна зняла кліп на підтримку терористів “ДНР”,
протиставивши їх “українським нацистам”. ВІДЕО

Десант російських рокерів в ОРДЛО: співають пісні Суркова на вірші Мотороли

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна