“Інтер” хизується рекордною аудиторією скандального концерту

 

Концерт “Перемога. Одна на всіх”, що транслювався 9 травня на каналі “Інтер”, в Україні переглянули 7,3 мільйони людей. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці телеканалу, передає “Новинарня“.

Загалом “Інтер” цього дня дивилися 13 мільйонів українців. На каналі запевняють, що це найбільший показник на вітчизняному телебаченні 9 травня.

Нагадаємо, концерт був переповнений радянською і російською пропагандою. Зокрема ведучі заходу Андрій Доманський та Анастасія Даугуле заявили, що зараз продовжуємо в Україні ту боротьбу, яку під час війни вели радянські солдати.

“8 миллионов украинцев погибли от рук фашистских захватчиков – это наша история, это наша генетическая память. И сегодня мы не можем позволить, чтобы улицы наших городов называли именами фашистских преступников, а их портреты безнаказанно проносили в факальных шествиях по нашей столице, где каждый метр полит кровью наших соотечественников”, – заявив ведучий.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення аналізує результати моніторингу ефіру телеканалу “Інтер” за 9 травня на предмет порушення законодавства.

Читайте також:
“Нацкорпус” із сутичками прорвався до маєтку Льовочкіна. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна