Нацрада розбереться зі скандальним концертом на “Інтері”

 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення аналізує результати моніторингу ефіру телеканалу “Інтер” за 9 травня на предмет порушення законодавства. Про це повідомив голова Нацради Юрій Артеменко, передає “Детектор медіа“.

Причиною підвищеної уваги до каналу став скандальний святковий концерт “Победа. Одна на всех”.

Протягом дня 10 травня Нацрада має підготувати проект рішення щодо можливого проведення позапланової перевірки каналу.

“На перший погляд, ознаки порушення закону начебто є”, – зазначив Артеменко.

Нагадаємо, концерт був переповнений радянською і російською пропагандою. Зокрема ведучі заходу Андрій Доманський та Анастасія Даугуле заявили, що зараз продовжуємо в Україні ту боротьбу, яку під час війни вели радянські солдати.

“8 миллионов украинцев погибли от рук фашистских захватчиков – это наша история, это наша генетическая память. И сегодня мы не можем позволить, чтобы улицы наших городов называли именами фашистских преступников, а их портреты безнаказанно проносили в факальных шествиях по нашей столице, где каждый метр полит кровью наших соотечественников”, – заявив ведучий.

Читайте також:
“Нацкорпус” із сутичками прорвався до маєтку Льовочкіна. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна