У військовому лісгоспі на Чернігівщині гасять окремі осередки пожежі

 

Станом на 7-му годину ранку п’ятниці, 4 травня, продовжується гасіння окремих осередків у військовому лісгоспі біля смт Гончарівське на Чернігівщині.
Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба ДержНС.

Координацію заходів щодо гасіння пожежі здійснює оперативна група Управління ДСНС у Чернігівській області.

У службі нагадали, що пожежу було локалізовано о 17:50 на площі близько 20 га окремими осередками.

Авіацією ДСНС була здійснена повітряна розвідка та виконано 16 скидів води (32 тонни) в місцях інтенсивного горіння.

До гасіння залучалося 33 одиниці техніки та 468 осіб, з них від ДСНС – 18 одиниць техніки та 62 чоловік особового складу.

Загоряння лісової підстилки, з перекиданням вогню на молоді хвойні насадження, виникло на території Чернігівського військового лісгоспу, поблизу смт Гончарівське (ППД 1-ї окремої танкової бригади ЗСУ) 3 травня близько полудня.

Як інформувала “Новинарня“, загоряння на території Чернігівського військового лісгоспу біля смт Гончарівське виникло близько полудня 3 травня. Спершу повідомлялося про горіння лісової підстилки на площі близько 10 га з перекиданням вогню на молоді хвойні насадження.

Нагадаємо, полігон у Гончарівському одного разу вже горів – у липні 2016 року.

3 травня спалахнула пожежа з детонацією боєприпасів на технічній території 65-го арсеналу у Балаклії Харківської області, де проходили роботи з очищення та розмінування решти боєприпасів, які не розірвалися під час минулорічної пожежі (у березні 2017-го).

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна