Вірменія: протестувальники блокують залізницю

 

Учасники масових протестів у Вірменії 2 травня перекрили залізничні колії в різних районах країни. Це призвело до зупинки потягу Гюмрі-Єреван, передає радіо “Азатутюн” із посиланням на прес-службу “Південно-Кавказької залізниці”.

За словами прес-секретаря компанії Вардана Алояна, наразі незрозуміло, чи курсуватиме цього дня поїзд Єреван-Тбілісі. Він додав, що деякі працівники залізниці не змогли дістатися місця роботи через блоковані протестувальниками шляхи.

Як повідомляла “Новинарня“, 23 квітня прем’єр-міністр Вірменії Серж Саргсян на тлі багатоденних акцій протесту опозиції в Єревані подав у відставку.

Виконуювачем обов’язків прем’єр-міністра Вірменії став колишній топ-менеджер “Газпрому” Карен Карапетян, який обіймав в уряді Саргсяна посаду першого віце-прем’єра.

Попри відставку Саргсяна, протестувальники стверджують, що їхні вимоги не виконані, і продовжують вуличні акції для переобрання парламенту й уряду.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна