Ціна лікарської помилки: нардепа Ар’єва ледь не “угробили”, без нього під загрозою ПАРЄ

 

Володимир Ар’єв
народний депутат від БПП, голова української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи, віце-президент ПАРЄ, голова комітету ПАРЄ з питань культури, освіти, науки й медіа

(FB)

Ціною грубої лікарської помилки для мене стала не тільки катастрофа зі здоров’ям. Я вперше пропускаю сесію ПАРЄ в Страсбурзі. Усю. До якої з колегами з інших країн ми так ретельно і довго готувалися, були в постійних перемовинах і консультаціях, вибудовували стратегію дій і форми координації.

Це буде дуже важлива сесія – з результатами розслідування корупції в ПАРЄ, з продовженням ганебного Ad-Hoc-комітету для протискування повернення росіян, з можливими терміновими дебатами щодо корупції в Раді Європи і злочинної діяльності РФ по всьому світу, з круглим столом по “Північному потоку-2” за участі CEO “Нафтогазу”, з ухваленням резолюції по гібридній війні, де я є співдоповідачем… Все без мене.

Щоб такого не сталося, 23 березня вранці одному лікарю однієї відомої столичної клініки (зараз там проводять незалежну перевірку дій медперсоналу) треба було зробити не один фронтальний, а ще й боковий рентген-знімок легенів, і тоді я лікував би плевральну пневмонію, а не дуже запущену плевральну пневмонію із двотижневим запізненням після нічних перегонів на “швидкій”.

Так, тоді я жартував про круту подорож з мигалками, але далі було не до сміху.

Отже, я 11-й день у лікарні і застрягаю тут, вочевидь, надовго.

Вірю, що українська делегація добре впорається сама – передав їм всі справи, які були зав’язані на мене. Вони підстрахують. Але ціна однієї лікарської помилки може позначитись далеко не лише на персональному стані здоров’я.

І так, саме тому я за докорінну медреформу, хоча ледь не угробили мене в приватній клініці, а врятували – в державній лікарні.

Невимовно глибоко дякую всім хто молився за мене у свята, подзвонив чи написав побажання здоров’я. Неабияк додало сил.

Бережіть себе!

Читайте також:
Комітет ВР хоче звільнити Супрун, бо корупційна солідарність
в нас найміцніша, – Фурса

Українці змогли зупинити “бліцкриг” з поверненням Росії в ПАРЄ, – Ар’єв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна