Аласанія не буде “здавати” причетних до появи карти України без Криму

 

Загальнонаціональний телеканал UA:Перший не буде називати імена людей, які причетні до появи в ефірі зображення карти України без Криму.

Як передає “Новинарня“, про це  “Громадському радіо” заявив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

“Мені прикро, що посадовці так само ідуть за натовпом і займаються популізмом. Прізвища щоби що? Він хоче чого? Розп’яти, розвести багаття, щоб спалити людину, чи що він хоче? Він ніякого відношення не має до суспільного мовника. Суспільний мовник є незалежним і жодного втручання у свої справи ми не потерпимо. Якщо прийде до нас компетентний орган, захоче провести слідство – він отримає всю допомогу”, — заявив Зураб Аласанія.

Він також додав: “Ми не будемо здавати людей назовні. Це неправильно. Люди мають знати, що вони захищені”. Зураб Аласанія підкреслив, що поява такої карти була зумовлена технічною помилкою.

Як відомо, 18 березня віце-прем’єр Вячеслав Кириленко заявив, що поява в ефірі загальнонаціональних телеканалів зображення карти України без Криму — «не випадковість, а чиясь цілеспрямована робота». Він попросив назвати прізвища причетних.

Як інформувала “Новинарня“,  17 березня, напередодні четвертих роковин незаконної анексії півострова РФ – карта України без Криму з’явилася і в ефірі суспільного телемовника “UA: Перший”.

Читайте також:
Слідом за UA:Першим карту Україну без Криму виставив канал СТБ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна