Бойовики для провокацій вішають український прапор, – штаб АТО

 

Бойовики і російські пропагандисти використовують державні символи України для створення фейкових новин напередодні проведення Мюнхенської конференції з безпеки. Про це повідомляє Військове телебачення, сюжет якого 16 лютого розмістив прес-центр штабу АТО.

“Їхні інформаційні атаки пов’язані з проведенням Мюнхенської конференції 16-18 лютого, під час якої буде розглядатися питання розміщення миротворчого контингенту ООН в Донбасі”, – відзначили в прес-центрі.

Українські військові повідомили, що бойовики провокують ЗСУ спеціально із “сірої зони” в межах 800 метрів.

“Стало відомо, що на тому боці супротивника з’явилася невелика частина БМП і український прапор. Я так думаю, що, це, швидше за все, буде провокація, будуть стріляти по мирних жителях, а потім розповідати, що це українські війська стріляють по мирних жителях” , – зазначив український військовий Роман.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна