Доба АТО: сім обстрілів, взяли пораненого полоненого з ДРГ під Широкиним

 

Минулої доби, 19 січня (на Водохреще), бойовики на сході сім разів порушили режим тиші. Українські воїни були вимушені в одному з випадків відкривати вогонь у відповідь.
У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений, інформує прес-центр штабу АТО.

При цьому на Приазов’ї в бою з ворожою диверсійно-розвідувальною групою взято в полон одного бойовика.

“…У післяобідній час, в районі Широкиного українські оборонці помітили ворожу диверсійно-розвідувальну групу, що рухалася у бік наших позицій. Коли відстань стала критично близькою, наші воїни відкрили вогонь зі стрілецької зброї та змусили диверсантів відійти. Противник покинув на полі бою одного пораненого. Силами наших оборонців його було евакуйовано з поля бою та надано медичну допомогу”, – ідеться в повідомленні.

У вечірній час у цьому ж районі окупанти неодноразово вели вогонь із важких мінометів. Понад півтора десятка мін калібру 120-мм розірвалися поблизу наших позицій біля Широкиного та Водяного.

На Луганському напрямку противник декілька разів порушив режим припинення вогню на Світлодарській дузі, обстрілявши із 82-мм мінометів та великокаліберних кулеметів оборонців Луганського.
Поблизу Станиці Луганської незаконні збройні формування влаштували нетривалий обстріл зі стрілецької зброї.

 

Читайте також:
“Водохреще примирює Донбас”: два нічні обстріли
й спільне купання в ополонці. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна