“Водохреще примирює Донбас”: два нічні обстріли й спільне купання в ополонці. ВІДЕО

 

Російсько-окупаційні угрупування не спромоглися у повній мірі забезпечити режим тиші з початку доби Водохреща, 19 січня.
Зафіксовано два обстріли позицій Збройних сил України, йдеться у зведенні пре-центру штабу АТО станом на 18:00. Але світловий день проходить загалом без порушень перемир’я.

На Луганському напрямку, ще посеред ночі, ворог активізувався на Світлодарській дузі і порушив режим припинення вогню неподалік Луганського. Поблизу цього населеного пункту бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів.
Також біля Станиці Луганської незаконні збройні формування влаштували нетривалий обстріл зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку порушень режиму тиші не зафіксовано.

“Святе Водохреща примирює Донбас” – ідеться в повідомленні мобільної прес-групи ОТУ “Донецьк” 19 січня.

Військовослужбовці оперативно-тактичного угрупування “Донецьк” разом із жителями населених пунктів Донеччини святкували одне із найголовніших християнських свят — Хрещення Господнє.

“Українські військовослужбовці розгорнули біля місцевого водоймища намет, облаштували автостоянку, зробили місця для переодягання та обігріву. Після занурення в ополонку, як військових, так і місцевих мешканців пригощали гарячим чаєм з медом та смачними канапками”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
Луганський “Саламандра” з батальйону “Донбас-Україна”:
скоро чотири роки, як на фронті

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна