У Харкові підірвали “Дждж” екс-заступника начальника поліції області

 

У Харкові зранку 25 грудня вибухнув позашляховик Dodge, на якому їздить колишній заступник начальника управління Національної поліції в Харківській області Микола Черьомухін.
Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Про факт вибуху інформує також прес-служба поліції Харківщини.

“В ході огляду місця події встановлено, що пошкодження передньої частини позашляховика сталося в результаті вибуху прикріплених до авто предметів. Також незначні пошкодження отримали сім автомобілів, які були припарковані поруч”, – повідомили в ГУ НП.

Постраждалих осіб немає.

Правоохоронці вилучили й направили на експертизу речові докази, обставини події встановлюються. Факт події внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про “посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця” (санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне ув’язнення).

Відповідно до інформації на сайті ГУ Нацполіції, з 2014 до 2015 року Черьомухін був радником міністра внутрішніх справ. У жовтні 2015-го призначений заступником начальника поліції Харківської області. У січні 2017 року Микола Черьомухін очолив відділ оперативних розробок у східному регіоні управління оперативних розробок департаменту карного розшуку Національної поліції України.

Читайте також:
На Дніпропетровщині пострілом з гранатомета спалили авто поліції

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна