На Дніпропетровщині пострілом з гранатомета спалили авто поліції

 

У місті Жовті Води Дніпропетровської області невідомі з гранатомета обстріляли автомобіль з поліцейськими, в результаті один з них отримав тілесні ушкодження у вигляді різаної рани ноги.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, злочин було скоєно 10 листопада ввечері.

Зазначається, що двоє поліцейських, 1979 та 1980 років народження, сідали в особистий автомобіль ВАЗ та почули хлопок. В машині одразу виникло загоряння, яке правоохоронці самостійно ліквідували.

“Попередньо причиною вибуху став постріл з РПГ-18. З місця події вилучено осколки від реактивної гранати”, – йдеться у повідомленні.

Транспортний засіб згорів наполовину.

Коли авто зайнялося, мешканці найближчих будинків відчули повторний вибух, але вже меншої потужності. Дехто стверджує, що був і третій вибух, пише місцеве видання “Имеется мнение”.

Поліція Жовтих Вод була піднята за тривогою та орієнтована на пошук зловмисників.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).
 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна