У Новолуганському поновили газо- та електропостачання після артобстрілу

 

У селищі Новолуганське Донецької області, яке 18 грудня було обстріляне бойовиками “ДНР” із реактивної системи залпового вогню, повністю відновили газове та електричне постачання.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський.

“Гарна новина: газо- та електропостачання у Новолуганському відновили повністю.
Дякую ремонтним службам і усім, завдяки кому оперативно подолали наслідки обстрілу. Все буде Україна!” – написав Жебрівський надвечір 21 грудня у “Фейсбуці”.

Напередодні ввечері він інформував, без газу залишалися три приватні будинки, без електрики – частково одна вулиця у приватному секторі.

Натомість силами ремонтних бригад ДСНС було повністю завершено аварійний ремонт ураженої снарядами школи: перекрили дах та затулили вікна плівкою. Також завершили роботи по амбулаторії, може приймати дітей і дитячий садок (“накрили дах тентом, затулили віконні отвори й відсікли комунікації пошкодженої групи – зробили так, що крім цього приміщення решта будівлі може приймати дітей, тепло, вода, газ та електрика там є”, писав Жебрівський).

Нагадаємо, внаслідок артудару РСЗВ “Град” з боку окупованої Горлівки 18 грудня, в Новолуганському, за даними штабу АТО, було пошкоджено близько 50 будинків, поранено вісім осіб.

Читайте також:
Наслідки обстрілу Новолуганського з “Граду”:
вісім поранених, понад 40 пошкоджених будинків. ФОТО

“Богу молимося за всіх, а вони по нас стріляють”.
Репортаж із Новолуганського після “Граду”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна