Ярош: Якщо ви, потвори, не зупинитеся в руйнуванні держави – вмиєтеся кров’ю

 

Провідник Української добровольчої армії, народний депутат Дмитро Ярош уперше за тривалий час зробив заяву про політичну ситуацію в країні.

“Крик душі… Безособово. Як же ви, м**аки, задовбали своєю нескінченною битвою всіх проти всіх! У той час, коли кожного дня на фронті, у нашій національно-визвольній війні, гинуть українці”, – написав Ярош, наголосивши, що політики “і мізинців їхніх не вартують”.

“Невже у вас, тилові пацюки, відсутній інстинкт самозбереження? Невже ви, потвори, ряжені у патріотів, по всі сторони ваших ефемерних барикад, думаєте, що ми, люди які чотири роки не виходять із бою, все вам пробачимо і забудемо!..
Ми ж всі там не загинемо… Ми ж, прийде час, станемо бичем у руках Божих. І всі отримають «по плодах іхніх»… Це не погрози. Це ваша перспектива. Конкретна”, – попередив провідник УДА.

“Без надії сподіваюсь, що ви зупинитесь у руйнуванні нашої держави. А якщо ні – вмиєтеся своєю кров’ю. Це ми, ті хто воює проти зовнішнього ворога, добре навчилися робити: лити ворожу кров. Так. Це емоції. Але цілком контрольовані”, – запевнив Ярош.

Читайте також:

Ярош про “блокаду”: не можна провокувати громадянське протистояння, а держава має представити план. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна