Як у 2013 році: Автомайдан приїхав до Луценка з картатою ковдрою

 

Більше 200 автомобілів громадських активістів приїхали до дому генпрокурора Юрія Луценка в селі Стоянка на акцію на захист НАБУ.

Про кількість авто, які виїхали з київського парку Шевченка – 200 – повідомив один із лідерів “Автомайдану” Олексій Гриценко, колишній голова ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро.

“Варто задуматися. Саме стільки було під час першої поїздки до МВС в 2013 році.
UPD: ті, хто рахували на метро “Житомирській”, кажуть, більше 300, а ще машини чекають в Стоянці”, – зазначив Гриценко на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Акція має назву “Ковдра для генпрокурора” – ініціатори акції привезли Луценкові картату ковдру на кшталт тієї, в яку закутувався в суді голова ДФС Роман Насіров, звинувачений НАБУ в корупції, але поновлений на посаді.

Активісти вимагають припинити тиск на НАБУ та відставки генпрокурора Юрія Луценка через те, що від розкрив дані агентів Бюро.

Водночас прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган заявляє, що генпрокурор зараз не вдома, а на нараді щодо обміну полоненими з ОРДЛО.

“На фронті – четверо загиблих українських воїнів, які своїми тілами захищають українську землю.
Генпрокурор на нараді по обміну військовополоненими, які утримуються вже багато місяців в застінках ОРДЛО. І тут тримаємо кулачки за наших хлопців.
А здорові, у розквіті сил “грантоактивісти” з картатою ковдрою прямують до будинку, де проживає Юрій Луценко, аби встановити флагшток з тою самою ковдрою. Ідуть брати “висоту”, – написала вона у “Фейсбуці” вранці 9 грудня.

Читайте також:
Учасники акції “АвакOFF!” привезли під паркан Авакова
старі рюкзаки й запалили. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна