Ідея адвокатів Насірова “упасти на больничку” загубила його кар’єру й перетворила на посміховисько

 

Сергій Лещенко
народний депутат України від Блоку Порошенка, член партії “Демальянс”, журналіст

(FB)

Повернувся із суду щодо [обрання запобіжного заходу для голови Державної фіскальної служби Романа] Насірова. Сумне видовище.

Консультанти, які запропонували Насірову “впасти на больничку”, загубили його кар’єру. Тепер успішний інвестбанкір із Лондона і грізний глава фіскального відомства назавжди перетворився на “людину під коричневою ковдрою”, яку три дні возять по лікарнях і судах із вигаданим діагнозом.

Його сплячим знімають сотні камер і відверто кепкують журналісти. А міг би прийти до суду в строгому костюмі, отримати заставу, збити її з 2 млрд. до 20 млн. і спокійно чекати суду на волі.

У підсумку – нуль співчуття в суспільстві і на все життя ганьба.

І ще. Історія Насірова – сигнал всім спільникам по топ-корупції: коли вас візьмуть органи, за вас нікому буде заступитися. Запропонують хіба що божевільний сценарій із “Феофанією” та обіцянку розрулити в судах, але в реальності до вас на засідання прийдуть пару депутатів напідпитку, а згодом просто “зіллють”.

Ви будете нікому не потрібні, як кинутий суддя Чаус у молдавській орендованій квартирі.

Тому, підписуючись на чергову корупційну схему, просто пам’ятайте – краще не ризикувати.

Читайте також:
Суд щодо арешту “непритомного” Насірова перенесли на неділю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна