Конфлікт ветеранів на Вінниччині: вбили АТОвця, який вижив в Авдіївській промзоні

 

У місті Немирів Вінницької області вбили ветерана АТО.

27-річний чоловік помер від отриманих ножових поранень, передає “Власно” зі слів начальника Немирівського відділу поліції ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександра Короля.

Інцидент стався в четвер, 9 листопада, близько 19:40 на зупинці громадського транспорту.

“Загиблому завдали одного удару в ділянку лопатки справа, ніж дістав легені”, – розповів Король.

“Він (загиблий) мешкав у селі Вища Кропивна Немирівського району, а той, хто завдавав удару — в селі Остапківці”, – зазначили в поліції.

Після скоєння злочину зловмисник втік. Тривають розшукові дії.

За словами виконувача обов’язків старости Вищої Кропивни Володимира Мельника, загиблий на ім’я Олександр демобілізувався із ЗСУ торік.

“Сашко пройшов Авдіївську промзону, де було дуже гаряче, а загинув вдома, від ножа. Там дуже заплутана історія. Кажуть, що ще одного підрізали, зараз він у реанімації. Знаю, що в кафе “Юність” в Немирові відпочивали дві компанії АТОшників. Між ними були якісь непорозуміння. Частина АТОшників вже розійшлась, а Сашко поїхав на підтримку побратимів. Був тверезий, а ось як вийшло”, – розповів Мельник.

Похоронять загиблого в неділю, 11 листопада, у рідному селі.

Голова села згадав також, що близько 20 років тому загинув від численних укусів бджіл батько Олексанндра. У матері тоді залишились на руках троє дітей.

Читайте також:
Різанина в Броварах: загинув ветеран АТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.