Різанина в Броварах: загинув ветеран АТО

 

У Броварах в ніч на 21 жовтня вбили ветерана АТО.

Як повідомляє “Київ оперативний”, загиблий – учасник бойових дій, колишній боєць 11-го батальйону “Київська Русь”, голова ГО «Рідний край” Руслан Яцюк.

За даними видання, Руслан загнув від ножових поранень ножем. На місці події знайшли пляшку спиртного напою зі слідами крові.

В ефірі “112 Україна” речник поліції в Київській області Микола Жукович розповів: “Це місцевий житель, 36-річний броварчанин, він учасник АТО.
Конфлікт виник в одному з нічних розважальних закладів Броварів близько 4-ї години ранку. Коли на місце приїхала слідчо-оперативна група, чоловік був уже мертвий. Ми можемо сказати, що йому нанесли близько восьми колото-різаних ран, з них кілька проникаючих у груди і черевну порожнину. Смерть настла від крововтрати і ножових поранень”.

За фактом убивства відкрито кримінальне провадження за ч.1, ст. 115 ККУ – “умисне вбивство”. Тривають слідчі дії.

Руслан Яцюк до свого 37-річчя не дожив 10 днів.

 

Читайте також:
Різанина за музику. Стали відомі подробиці вбивства ветерана АТО
біля Золотих воріт

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.