У Сєвєродонецьку одностайні в тому, хто вбив депутата Самарського, – волонтер

 

Родіон Шовкошитний
волонтер, колишній член зведеної мобільної групи, що бореться з контрабандою в зоні АТО

(FB)

Вчора (2 листопада), приблизно о 17:30, пропав [голова фракції БПП у Сєвєродонецькій міськраді] Сергій Самарський. О 1:20 його знайшли. Мертвим. Під вікнами парадного з проломленою головою. При ньому залишились гроші, документи, телефон.

Самарський був активістом та волонтером, окрім всього іншого. Критикував головного “рига”, зараз “опоблоківця” Сєвєродонецька – [Ігоря] Буткова.

Про Буткова в місті кажуть так: “Людна, бізнес якої пов’язаний з життям кожного мешканця Сєвєродонецька – починаючи від народження і закінчуючи похоронами”. В нього десятки підприємств і “конвертів”.

Самарський критикував його в себе на сторінці у “Фейсбуці”. Писав на нього заяви в правоохоронні органи.

Нещодавно Буткова звільнили з посади секретаря міської ради. За словами Самарського, Бутков ніс великі фінансові втрати, бо возив ті фінанси в Київ, щоб всі справи закривалися.

В Сєвєрі однозначні з оцінками того, хто вбив.

Слово за слідством.

Читайте також:
“Політика чи бізнес”. Екс-голова Луганської ОДА Тука обґрунтував
версії вбивства депутата від БПП Самарського

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна