Українські військові заявили про повний вогневий контроль над Донецьким аеропортом. ВІДЕО

 

Українські бійці заявили про повний вогневий контроль над злітною смугою й частиною території Донецького аеропорту, як доказ – український прапор за кілька десятків метрів від зруйнованого терміналу.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться в сюжеті ТСН з позицій ЗС України біля ДАПу.

“Українська мова на цьому боці лунає усюди – в командах, наказах й говірці. І це дуже дратує бойовиків, які стоять за якихось кілька сотень метрів”, – йдеться у сюжеті Руслана Ярмолюка.

Бійці Адвокат, Доцент, Зампотил – нові контрактники – діляться своїми думками про оборону “кіборгами” в 2014-2015 роках аеропорту, який тепер лежить перед ними. Кажуть, що знають, коли відкривати вогонь й куди стріляти.

“Під нашим вогневим контролем злітна смуга, руїни ДАПу, тобто околиця міста Донецьк”, – розповів військовий.

Хлопці навіть вивчили мапу околиць Куйбишевського району на той випадок, коли буде команда наступати. Вони впевнені, що такий наказ надійде.

Читайте також:
Після зустрічі Волкера й Суркова бої на Донбасі поновилися:
вечірні міномети Трьохізбенки і Талаківки

“Лист із Донеччини по дорозі до ДАПу”. Ветеранський блокнот Віталія Пясецького

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна