Із 3 жовтня посольство США запрошує українців до участі в лотереї “Грін кард”

 

Починаючи з 3 жовтня українці можуть подавати заявки для участі в американській диверсифікаційній візовій лотереї (лотерея “Грін-кард”) з метою отримання права на роботу і проживання у США на 2019 рік.
Як інформує “Новинарня“, про це йдеться у повідомленні посольства Сполучених Штатів в Україні.

“Лотерея “Грін кард” розпочинається сьогодні”, – інформує амбасада.

Реєстрація для участі у лотереї здійснюється лише за спеціальним посиланням: dvlottery.state.gov.

“Існує лише один спосіб взяти участь у програмі ДВ (лотереї “Грін-кард”). Ви повинні заповнити та відправити форму DS-5501, електронну реєстраційну форму для диверсифікаційної візи (реєстраційна форма E-DV), що доступна лише онлайн на сайті E-DV www.dvlottery.state.gov. Неповністю заповнена форма призведе до дискваліфікації заявки. Усі заявки одного кандидата будуть дискваліфіковані, якщо більше однієї заявки поступить на цього кандидата, незалежно від того, хто заповнював та відправляв форму”, – йдеться у повідомленні на сайті посольства.

Заявки на участь у розіграші ДВ-2019 потрібно подати у електронному вигляді на www.dvlottery.state.gov у період з 12:00 за східним літнім часом (GMT-4) 3 жовтня 2017 року до 12:00 за східним стандартним часом (GMT-5) 7 листопада 2017 року.

Як відомо, посольство США в Україні проводить співбесіди для отримання віз за результатами розіграшу “грін кард” з 1 березня 2012 року.

Загальна інформація про участь у програмі лотереї доступна за адресою (англійською мовою): https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/entry.html

Інструкції щодо підготовки до візової співбесіди доступні за посиланням https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/interview/prepare-for-the-interview.html

Читайте також:
Кількість українців, які хочуть емігрувати, зросла до 35%. СОЦІОЛОГІЯ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна