Екс-директора “Інформаційних судових систем” затримали при спробі виїхати в Росію

 

Правоохоронці затримали колишнього директора ДП “Інформаційні судові системи” Леоніда Богданова при спробі перетину кордону 23 вересня.

Про це повідомив у коментарі Укрінформу начальник Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк.

“У суботу при перетині кордону затримали колишнього директора держпідприємства «Інформаційні судові системи» Леоніда Богданова”, – сказав він.

Горбатюк додав, що Богданов намагався потрапити в Російську Федерацію через пункт прикордонного контролю “Конотоп” у Сумській області.

Генпрокуратура підозрює колишнього директора ДП “Інформаційні судові системи” у заволодінні коштами в сумі 6,4 мільйона гривень під час закупівлі обладнання для відеоконференцзв’язку для судів.

Читайте також:

СБУ на кордоні з Росією затримала ділка, підозрюваного в розкраданні коштів рефінансу Нацбанку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна