Тимошенко теж включили до бази “Миротворця” – через кордон і маніпулювання

 

Сайт центру “Миротворець” вніс лідерку ВО “Батьківщина” Юлію Тимошенко до своєї бази людей, що становлять загрозу нацбезпеці, через її участь у прориві кордону з Михеїлом Саакашвілі.

У профайлі Тимошенко, який з’явився на сайті 12 вересня, зазначено: “Незаконне перетинання Державного кордону України. Напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов’язків з охорони державного кордону України в складі групи осіб. Участь у підготовці незаконного перетину державного кордону України особою без українського громадянства. Маніпулювання суспільно значущою інформацією”.

Як інформувала “Новинарня“, 10 вересня до бази центру “Миротворець” через порушення правил перетину кордону внесли лідера “Руху правих сил” Михеїла Саакашвілі.

Різні ЗМІ пов’язують сайт “Миротворець” із членом колегії МВС, народний депутатом із “Народного фронту” Антоном Геращенком.
Сайт декларує, що публікує інформацію про людей, які становлять загрозу українській державі та суспільству, скоїли злочини проти основ національної безпеки.

На початку травня 2016 року “Миротворець” наразився на критику через те, що оприлюднив список представників ЗМІ, акредитованих терористичною організацією “ДНР”.

Читайте також:
Поліція затримала двох чоловіків, які проривали кордон для Саакашвілі. ВІДЕО

“300 засранців”: “Миротворець” публікує список будівельників
Керченського мосту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна