Стали відомі імена трьох бійців 72 омбр, які загинули під Авдіївкою 26 березня

 

Прес-служба 72-ї окремої механізованої “чорної” бригади (ппд – Біла Церква) назвала імена військовослужбовців, які загинули напередодні внаслідок обстрілу опорного пункту сил АТО під містом Авдіївка Донецької області.
Це солдати Сергій Мосійчук (19 років) та Олексій Тимченко (22 роки), а також старший сержант Петро Козарук (39 років).

“Вчора, 26 березня, під час обстрілу з боку окупованих територій від ворожої міни загинули під Авдіївкою наші побратими, бійці 72 ОМБр:


– солдат Мосійчук Сергій Олександрович, 22.07.1997 р.н., Рівненська область,


– старший сержант Козарук Петро Михайлович, 24.05.1977 р.н., Житомирська область,


– солдат Тимченко Олексій Степанович, 25.08.1994 р.н.,Черкаська область”, – ідеться в повідомленні 72-ї гвардійської омбр надвечір у понеділок, 27 березня.

“Світла пам’ять героям, які віддали найдорожче за нас і Україну!” – зазначено на ФБ-сторінці підрозділу.

Як інформувала “Новинарня“, троє армійців загинули внаслідок ворожого обстрілу з мінометів калібру 120 мм увечері в неділю.

Це найбільші одночасні втрати 72 омбр з кінця січня, коли внаслідок запеклих боїв у промзоні Авдіївки загинули семеро військових зі складу бригади.

У 72-й бригаді зазначили, що 29 березня в селі Райгородок Бердичівського району Житомирської області прощатимуться із старшим сержантом Петром Козаруком.
У військовослужбовця залишилася дружина Лариса, яка на даний час несе службу за контрактом у цій же 72-й окремій механізованій бригаді (дані з сайту Житомирської ОДА).

Прощання з Олексієм Тимченко заплановано на 28 березня в його рідному смт Стеблів на Черкащині.

Читайте також:

Оборонці весни. Подивіться в обличчя героїв, загиблих у лютому

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна