За добу в зоні АТО четверо поранених, обстрілів менше

 

У результаті бойових дій на Сході за минулу добу, 25 лютого, загиблих серед українських військовослужбовців немає, чотири армійці отримали поранення. Про це на брифінгу в неділю повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Він зазначив, що на Луганському напрямку зафіксовано 5 ворожих обстрілів;, на Донецькому – 23 ворожих обстрілів, з них 10 із використанням важкого озброєння; на Маріупольському – 21 обстріл, так само 10 із важкого озброєння, забороненого Мінськими угодами.

У ранковому зведенні прес-центр штабу АТО інформував, що загалом протягом доби 25 лютого зафіксовано 49 обстрілів з боку бойовиків, четверо наших військових поранено, одного травмовано.

“На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Лебединське, Чермалик, а з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль,Чермалик, Широкине, Водяне, Гнутове.
На Донецькому напрямку танк обстрілював наші позиції в районі Пісків, шахти Бутівки та Кам’янки, а з мінометів різних калібрів – Авдіївку, Зайцеве, Луганське, Троїцьке та шахту Бутівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Новгородське, Піски, Новолуганське, Верхньоторецьке, Кірове та Зайцеве.
На Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів загарбники обстріляли Троїцьке та Новотошківське, а з стрілецької зброї – Станицю Луганську”, – йшлося у зведенні.

Нагадаємо, попередньої доби кількість обстрілів наближалася до сотні.

Читайте також:
Речник МОУ: Під Авдіївкою українські війська ведуть
інтенсивний вогонь у відповідь

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна