Бойовики “ДНР” викликані з відпусток і приведені в повну бойову готовність, – “ІС”

 

У лавах незаконних збройних формувань “ДНР” триває мобілізація всіх “силових” структур.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні групи “Інформаційний спротив”, яке поширив народний депутат Дмитро Тимчук.

“З відпусток були відкликані всі бойовики, підрозділи приведені в повну бойову готовність. Все воєнізовані формування “ДНР» і підрозділи “поліції” та “МГБ ДНР” переведені на казармений стан за місцем несення служби до особливого розпорядження”, – зазначено в повідомленні.

Активно проводиться робота з особами, які раніше звільнилися з “правоохоронних органів” і військових формувань “ДНР” з вимогами до повернення на службу, інформує розвідка.

Крім того, на тлі ескалації бойових дій в ОРДЛО всі органи “місцевого самоврядування”, “цивільної оборони” та підприємства, що мають спецтехніку, переведені на режим роботи “підвищена готовність” (цілодобові чергування і повна взаємодія з “МНС” для усунення наслідків надзвичайних подій).

До органів “місцевого самоврядування” міст Горлівка, Єнакієве й Дебальцеве з Донецька надійшла вказівка ​​з підготовки до можливої ​​евакуації.
Також у так званій “академії МВС ДНР” проведено заходи з підготовки до евакуації, зазначає “Інформспротив”.

Крім того, повідомляється, що з метою приховати злочинну діяльність своїх артилерійських підрозділів, російське командування 1-го армійського корпусу (так звана “армія ДНР”) віддало наказ на посилення контролю за переміщенням цивільних осіб у Донецьку і інших населених пунктах.

“Патрулям наказано: проводити ретельну перевірку всіх цивільних осіб; запобігати здійсненню ними фото і відеозйомки ведення артилерійського вогню з житлових районів; у разі непокори відкривати вогонь на ураження без попередження”, – пише “ІС”.

Нагадаємо, бойові дії та обстріли в районі Авдіївка-Ясинувата-Донецьк загострилися 29 січня, також триває ескалація на Маріупольському напрямку.

Читайте також:
Руйнівний вибух у Донецьку: не “Точка-У” ЗСУ,
а детонація боєкомплекту бойовиків. ФОТО, ВІДЕО

Бойовики “ДНР” масово залишають позиції.
Росгвардія ставить загородзагони, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна