Бойовики “накрили” артилерією пункти гумдопомоги в Авідіївці

 

Проросійські бойовики ввечері 2 лютого обстріляли Авдіївку, снаряди прицільно лягли в точки надання гуманітарної допомоги населенню, зокрема на стадіоні школи №2. Про це повідомив у соцмережі голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Безтямні рашисти щойно жорстко обстріляли Авдіївку. Снаряди прицільно лягли в точки надання гуманітарної допомоги населенню. Обстріляли стадіон у центрі міста поряд із нами, де знаходиться наметове містечко і пункти обігріву. Обстріляли школу №2, де був пункт прийому гуманірної допомоги”, – написав він.

За словами голови ДонВЦА, за останню годину внаслідок обстрілів терористів загинули вже двоє мирних жителів, а іноземний фотожурналіст (англійський, Крістофер Нунн – “Н”) отримав поранення в обличчя.

Окрім того, один снаряд влучив в оперативно-рятувальний автомобіль ДСНС.

Як сказав Павло Жебрівський в ефірі “5-го каналу”, поранений керівник міської Держслужби з надзвичайних ситуацій.

ОНОВЛЕНО. Внаслідок обстрілу загинули троє людей, зокрема підполковник ДСНС Дмитро Тритейкін та водій рятувальної служби Сергій Горбань, а також цивільна жінка.

Також зафіксовано пряме влучання в будинок на вулиці Молодіжній, 19.

“Перебито газопровід та теплотрасу. За попередньою інформацією, тут людських жертв нема”, – повідомив про цей випадок Жебрівський.

Читайте також:
Хто і як розсилає українським бійцям в Авдіївці деморалізуючі СМС

Авдіївка сьогодні: обстрілів менше, в будинках теплішає

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.