У Москві раптово помер колишній голова “ЛНР” Болотов

 

Колишній ватажок терористичної організації “ЛНР” Валерій Болотов помер у своїй московській квартирі.

Як повідомляє російський “Інтерфакс” із посиланням на “інформаційний центр” бойовиків, причиною смерті став серцевий напад.

“Валерій Болотов помер, попередньо, від серцевого нападу в своїй квартирі в Москві дві години тому. Йому раптово стало погано”, – сказав співрозмовник агентства.

ОНОВЛЕНО. Болотов помер від гострої серцевої недостатності. Про це повідомив один із пропагандистів бойовиків Донбасу, керівник інформаційного центру “Східний фронт” Костянтин Книрик, передає “Інтерфакс”.
“Офіційна причина смерті – гостра серцева недостатність”, – сказав Книрик російській агенції.

14 серпня 2014 року Болотов заявив, що йде у відставку з посади “голови ЛНР” через поранення.
Після консультацій із поплічниками він запропонував, щоб “республіку” очолив Ігор Плотницький, який досі є ватажком “ЛНР”.

Сувенірна колода “Бий падлюку” 2014 року: герої багатьох карт-“картинок” уже вибули з гри.
Фото: ФБ Роман Сініцин

Нагадаємо, з 1 січня 2015 року дивним чином “померли”, були розстріляні або іншим чином ліквідовані такі провідники бойовиків Донбасу, як Бєднов “Бетмен”, отаман Дрьомов, Олексій Мозговий, Жилін, Павлов “Моторола”, Циплаков та деякі інші.

Читайте також:

Екс-ватажок “ЛНР” Болотов створює рух “Єднання”, щоб поновити проект “Новоросія”, – “ІС”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна