Турки приїхали налагоджувати зв’язки з Кримом, але офіційна Анкара їх не посилала

 

У політиці Туреччини по відношенню до України немає ніяких змін. Про це заявив прес-секретар МЗС Туреччини Хюсеїн Мюфтюоглу, передає агентство “Анадолу”.

Коментуючи візит офіційної делегації з Туреччини до анексованого Криму, Мюфтюоглу сказав: “Анкара, як і раніше, підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, частиною якої є півострів Крим”.

За словами речника МЗС ТР, неофіційна делегація з Туреччини відвідала анексований Крим за власною ініціативою, не отримавши дозволу Міністерства закордонних справ Туреччини.

Як повідомляла “Новинарня“, в окупований Крим прямий рейсом прибула турецька делегація, до складу якої увійшли політики, бізнесмени і депутати, зокрема віце-мер Анкари та інші особи, близькі до президента Ердогана.

Читайте також:
У Держдумі РФ заявили про прорив санкційної блокади між окупованим Кримом та Туреччиною

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна