За минулу добу воїни АТО знищили одного бойовика та ворожу БМП. Вранці бойовики били з “Града-П”

 

За минулу добу, 21 листопада, внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції жоден військовий не загинув та не був поранений. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

На Луганському напрямку доба розпочалась з мінометного обстрілу у селі Кримське. В другій половині дня там же було зафіксовано ще два випадки порушення “режиму тиші”. У Станиці Луганській і під Попасною було спокійно.

На Донецькому напрямку противник здійснював обстріли у Зайцевому та Авдіївці. Всі обстріли зафіксовано у другій половині дня і тривали від 30 хвилин до 2 годин. Українські військові відкривали вогонь у відповідь.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь на приморських рубежах, розповів речник МОУ. Там противник застосував артилерію та міномети. По Красногорівці бойовики стріляли з танка та мінометів. Ще один мінометний обстріл було зафіксовано у Славному, що на південь від Мар’їнки.

За даними розвідки, підтверджено ліквідацію одного бойовика та знищення ворожої БМП.

Крім того, Мотузяник зазначив, що сьогодні вранці ворог в одному з районів застосував “Град-П” (“Партизан”, переносна реактивна пускова установка), при цьому було випущено чотири ракети калібром 122 мм.

Град-П (Партизан) у дії

Град-П (Партизан) у дії

Читайте також:
Окупанти вели вогонь із важкого озброєння на всіх напрямках

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна