У Києві погрожуючи зброєю невідомі викрали з автівки сім мільйонів гривень

 

У Печерському районі Києва невідомі напали на чоловіка та викрали з автомобіля сумку, у якій, зі слів заявника, було понад сім мільйонів гривень. Про це йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в Києві, інформує “Новинарня“.

“Із заявою до управління поліції у Печерському районі звернувся місцевий житель, який повідомив про розбійний напад. Правоохоронці відразу виїхали на місце злочину, де з’ясували, що 41-річний потерпілий мав при собі гроші (сім мільйонів гривень) для вкладення у банк. Поки він оформлював документи у фінансовій установі, готівка була у товариша в автомобілі”, – сказано в повідомленні.

За повідомленням правоохоронців, 32-річний свідок розповів, що троє невідомих чоловіків у чорних масках розбили вікна автівки та під погрозою пістолета забрали гроші. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Слідчим відділом Печерського управління столичної поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Читайте також:
В центрі Києва у чоловіка вкрали 2 мільйони гривень

В Києві двічі за день пограбували мільйонерів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна