В центрі Києва у чоловіка вкрали 2 мільйони гривень

 

В Києві на Подолі невідомі в балаклавах вкрали у чоловіка, який вийшов з банку,  2 мільйони гривень. Про це повідомляє ГУ Нацполіції в Києві.

Про пограбування в поліцію заявив 38-річний киянин.

“На місці події слідчо-оперативна група встановила, що потерпілий взяв у сейфі-депозиті більше 2 мільйонів гривень, поклав їх у сумку, вийшов на вулицю і попрямував до власного автомобіля, припаркованого на узбіччі. Щойно він поклав сумку у багажник, до нього підбігли двоє невідомих осіб, вдарили по голові та забрали гроші. Після цього зловмисники сіли у автомобіль “Фольксваген гольф” синього кольору та поїхали у невідомому напрямку. Нападники були вдягнуті в чорні маски та рукавички”, – йдеться у повідомленні.

У місті був введений відповідний оперативний план для розшуку злочинців.

За 30 хвилин працівники поліції розшукали автомобіль “Фольксваген гольф” із номерами, які вказали очевидці, і встановили, що ні водій, ні авто жодного відношення до вчиненого правопорушення не мали.

За даними поліції, зловмисники використали так званий автомобіль-двійник.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання грабіжників.

Читайте також:
У Києві затримали командира роти нових “копів”, який вкрав на місці ДТП 17 тисяч доларів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна