Суд в Росії знову відмов у звільненні Хайсера Джемілєва

 

У Росії, 27 жовтня суд відмовив в умовно-достроковому звільненні сину народно депутата України Мустафи Джемілєва – Хайсеру Джемілєву. Про це повідомив адвокат Микола Полозов у “Твіттері“.

“Астраханський обласний суд відмовився скасувати постанову суду першої інстанції про відмову в УДЗ Хайсеру Джемілєву”, – повідомив Полозов.

Як відомо 15 вересня російський суд встановив Хайсеру Джемілєву адміністративний нагляд на три роки.

Хайсер Джемілєв в 2013 році вбив знайомого сім’ї з рушниці свого батька. Суд в Києві засудив його до 3 років і 8 місяців позбавлення волі.

У 2015 році, після окупації Криму, в Росії винесли вирок Хайсеру Джемілєву – 5 років в’язниці, але Верховний суд потім скоротив термін на півтора року.

10 липня 2015 року Європейський суд із прав людини ухвалив звільнити Хайсера Джемілєва з СІЗО. Однак Росія не відреагувала на це рішення

Читайте також:
Джемілєв прогнозує швидкий розпад Росії і звільнення Криму

Біля Кремля розвісили плакати, щоб привернути увагу до викрадень та вбивств кримських татар. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна