Чоловіка можуть позбавити волі на сім років за посилку з гранатами, набоями, сигнальними ракетами та запалами

 

У Покровську (Донецька область) 29-річний молодик намагався переправити гранати, набої, сигнальні ракети та запали до міста Коломия (Івано-Франківська область). про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Донецькій області.

“Вчора ввечері під час перевірки посилки, яку планував відправити до міста Коломия 29–річний чоловік, поліцейські серед особистих речей виявили цілий арсенал зброї. Вартові порядку вилучили 5 п’ять бойових гранат РГД-5, 4 упаковки предметів, схожих на сигнальні ракети, 7 упаковок з набоями до пістолета ПМ, 138 набоїв до снайперської гвинтівки Драгунова та 15 запалів УЗРГМ”, – йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 263 “Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими пристроями” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Читайте також:
Священик віз з АТО гранати та гранатомети, щоб “глушити рибу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна