Голова Миколаївської ОДА віршем про “парость виноградної лози” відвертає увагу від нечесного конкурсу, – ЗМІ

 

У соціальних мережах розкритикували відповідь голови Миколаївської ОДА, депутата від БПП Олексія Савченка на сюжет, в якому журналісти розповіли, як він пройшов конкурс на займану нині посаду.

Згідно з сюжетом програми “Схеми”, Савченко пройшов тест з 40 складних питань за 6 хвилин і 4 секунди і при цьому допустив безліч граматичних та орфографічних помилок.

savchenko-test

Це дало підставу журналістам припустити, що конкурс міг бути проведений нечесно.

Наступного дня Савченко опублікував відео на своєму каналі в Youtube, поставши перед камерою у футболці з написом із виправленнями “Маю силу вчитись на власних помилках” і зачитав уривок з вірша Максима Рильського “Мова” (“Як парость виноградної лози…”).

Це перше відео на його YouTube-каналі:

Користувачі соціальних мереж відзначають, що таким чином Савченко і його піарники намагаються відвернути увагу від підозри у нечесності конкурсу, змістивши акцент просто на помилки. Про це пише “Новое время”.

Нагадаємо, нардеп від БПП Олексій Савченко став “губернатором” після корупційного скандалу в Миколаївській ОДА.

Конкурсна комісія обрала нардепа Олексія Савченка головою Миколаївської ОДА ще 14 вересня.

Олексій Савченко народився в 1977 році в Чернігівській області. Закінчив Київське вище суворовське училище, а також Національну академію внутрішніх справ України. У різний час працював у структурі столичного ГУ УМВС, у керівництві кількох комерційних банків.
У 2014 році був обраний до парламенту за партійним списком БПП і увійшов до складу фракції “Блок Петра Порошенка”. Був заступником голови Бюджетного комітету парламенту.

Читайте також:
Головою Миколаївської ОДА став нардеп від БПП Савченко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна